Retrofeber!

Jag blir så sjukt insrpirerad när jag surfar inredningssaker på nätet. Tyvärr drar det ju hela tiden iväg till olika stilar, igår var det Jaipur på EM möbler som inspirerade till ett kryddluktande hippiehem, idag triggades inspirerandets av ECO tapeters respekt och lotus som ledde in på funkis ideér nu har jag surfat och blivit mer och mer sugen på sextiotalsgrejer och den fruktansvärda hemsidan http://supermarkethq.com/browse/space_place där det ve och fasa finns miljontals med must have artiklar...

I en lägenhet från 1938 så vill man ju ha funkis-prylar? Eller ska vi ha ett indiska-hem med sittpuffar och rökelse? ... så sjukt sugen blir jag i vilket fall... men bestämma mig? nä det GÅR inte... jag får göra som vanligt blanda och hoppas på det bästa.

åmeH

Jag hade ju värsta uppslaget när jag promenerade till Ica, men nu är det helt tomt i skallen. 
   
Imorgon blir det en busy day, ska till vardagsmat och hämta en klänning åt enbartemma, det ska bli roligt att träffa lite folk. Lajv

Det är så himla trist, men jag är så sjukt opepp inför desperatia så jag nästan vill skita i det. Slängt ut några hundra
så pengar i sjön men jag bara tycker att det verkar så dåligt.

en positiv sak är ju att vi ska skriva papper på en lägenhet vi budat på vi var där och kollade i söndags och idag ska den bli vår.

det känns helt overkligt


Måndagsdepp.

Sitter framför teven och ånghestar över att ta tag i livet, gah! Varför så mycket ångest vännen? Söka jobb, hålla ordning, växa upp. 

Ji-ohn och jag har i alla fall seriösaste planerna på att flytta ihop, lövely. Det är lite läskigt också. Hur blir det med budgivning, flyttlass, inredning och det som Ji-ohn oroar sig över, kommer jag att städa över huvud taget? Jag tror inte att han förstår att mitt problem ligger inte i städandet, utan mer i att om jag ensam ska axla städ-rollen så kommer jag ruttna, jag är INTE en hemmafru. Det ligger inte naturligt för mig att jag ska sköta städningen, och inte för honom heller, han klagar ibland på att det ser stökigt ut hemma hos mig, då kan jag inte låta bli att tänka, men din del i den här röran? förvisso Bor han inte här men när han sover här 5-6 kvällar i veckan så kanske det är lite orättvist att jag ska ansvara för hela städuppdraget, personligen bryr jag mig inte lika mycket på röran så...  största problemet är väl att lägga tillbaka saker där jag tog dem.


UÄÄÄ
   nä nu får jag tänka positivt

chaffis


Ja jag tog ju körkort igår då. körde första gången själv i bilen idag.  Det finns ett ord för det jag upplevde och det är Körglädje. jag känner mig så himla topp idag! kollar på knightrider, ska inte bli för inspirerad, jag lovar! 

Så idag har jag tillgång till bil, nu återstår bara att tänka ut vart jag ska köra. Västertorp klockan halv två, men tills dess?

brum brum

Ser ni en sån här bil med en tjej som ser ut såhär i


 Då vet ni att ni får ta det lite lugnt för jag kan bli lite förvirrad

halvt körkort

Ja. Det gick bra, nu har jag bara det skrämmande körprovet kvar. Uppkörningen då alltså, Teoriprovet kändes ganska läskigt, delvis för att det var över så fort. Gick igenom frågorna en extra gång men det tog inte mer än en halvtimme, 62 av 65 rätt hade jag. Ganska normalt skulle jag tro.

Känns riktigt skönt faktiskt snart är man en legitim förare :)

återkommer senare med nästa provs resultat.

Morgonstund har guld i mun?

Snosade i 40 minuter i morse -Åh vad man inte vill gå upp ibland, tröstade mig med att det trots att jag är slut så var det helt fantastiskt väder ute. Så när jag vandrade från Erik Segersälls väg till tunnelbanan så konstaterade jag att det som vanligt är snorhalt i Aspudden, jag förstår inte varför dock, på de flesta andra gator så brukar det ju bli relativt snöfritt på trottoaren, men i Aspudden blir det alltid iskana som är hårdpackad och inte smälter alls verkar det som. Anyways, fel skor hade jag valt för vinter/våren.

Ji-ohn uttryckte återigen sin oro inatt. Han verkar inte våga släppa fram sånt innan man ligger i sängen, då får jag supersvårt att somna sen när jag fått del av hans ångest, delad glädje dubbel glädje, gäller även ångest i mitt fall. Jag lovade att vi skulle ta itu med lånelöfte som han oroar sig för. Jag vet att vi kommer fixa allt sånt men jag vet också varför han är mer orolig än mig. Att hyra i andra hand verkar jobbigt.

ciao

RSS 2.0