Kanylstockholm

På väg till körskolan i förmiddags tog jag en liten avstickare och hittade en övergiven urhävd väska, det låg sju kanyler, en tanborste, tandkräm, skruvmejsel, tång, något annat slags verktyg, en rakhyvel, strumpor, mobilladdare och bilder på Victoria Becham och Geri Halliwell på platsen, ringde in fyndet till polisen som jag förmodar tog hand om kanylerna.

Nu fantiserar jag lite om vad som har hänt på platsen och vad för slags man eller kvinna som ägt väskan.

På körskolan gick det väl sådär. Jag måste plugga på lite bättre känner jag... fortfarande inte okej liksom, och provet som hägrar bortom nästa krök.


A quest for revenge!!!

jag har sån jävla dålig dag! det beror mestadels på att det är löning och då betalar jag mina räkningar och det som blir kvar är alltid så lite :(  så upptäckte jag att de ändrat avtalet på min mobiltelefon, vilket jag inte tycker är okej. Jag har inte godkänt att skaffa "tala fritt paketet" sedan jag avslutade alla extratjänster på det abbonemangen för två månader sedan, det är inte schysst att ta betalt för något som jag inte använder, nu har jag råkat spärra simkortet för jag var ju tvungen att prata med kundtjänst från det kortet för att kunna diskutera mina fakturor och abbonemang. HURRA!!!! 

Jag släppte det och bestämde mig för att gå vidare med mitt liv, i tvättstugan när tjejen som tvättat innan mig tömmer torktumlaren så ber jag henne snällt att göra rent luddfiltret i maskinen efter henne, hon frågar "varför då?" jag säger "för att man ska göra så" hon frågar "var står det?" jag svarar "i intruktionerna" hon svarar "jasså men det finns ingen lag på det" och går sin väg medan jag mumlar "vad trevlig du är" SUBBA!!  jag har insett att det finns tre tjejer i den trappuppgången som det skulle kunna vara, förmodligen är det den som bor på våningen där hissen stod när jag senare passerade den. kanske skulle mulat ner luddet i hennes brevlåda med en lapp "ta hand om ditt eget ludd snorvalp" eller nåt annat surkärringsaktigt, men jag ska försäkra mig om att det är rätt person i fråga innan jag fuckar ur totalt.

blääääää

Drömmar

Inatt var jag och Malla Tomas fruar, Malla fick ett barn och jag blev mycket avundsjuk. men så fick jag mitt eget barn straxt därefter, via surrogat pecis som Malla, vår Amma hade en egen son som var större än våra bebisar.  Hela familjen hade stor fest i trädgården vår personal ställde till med en dunderfest för våra vänner i Bebisarnas ära, och så bodde vi förstås i farmos hus. hela den galna familjen,

Jag hade en annan konstig dröm också men den kommer jag inte ihåg

Göteborg in my dreams

Drömde om vägar inatt, var på väg till eller från desperatia och hade bråttom som fan,


Jag hoppas att det inte blir så. Jag vill nämligen inte köra fortare än jag känner att jag klarar av på okända vägar, min plan är att plugga in resvägen ordentligt innan så man är väl förberedd. och jag räknar kallt med att jag klarar både uppkörning och teori lite amerikanskt självförtroende om man så vill. "It's in the bag"

idag är det mycket folk på Bygg-Ole, undrar om det är så att vackert väder och sportlov är en bra kombo för hemmafixare, måste vara så.... lite chockad blir man ju efter ett par månaders stiljte men det kommer snabbt tillbaka, arbetstempot alltså. Kommer nog ändå vara slut ikväll... stress påverkar mer än man vet

hemlighet!

Igår hände nånting stort! något som kan potentiellt sätt förändra mitt liv på ett stort sätt. Nej det handlar inte om barn, även fast det är lätt att tro om man känner mig. jag har bokat teori och uppkörning. Jag tänker inte säga vilket datum eftersom jag redan är så nervig. Om nån frågar hur det går kommer jag bara känna mig stressad. Men jag lovar att berätta hur det gick efteråt...    men går allt som det ska så ska jag nog kunna köra till Göteborg med Malla och till Östhammar när jag har bensinpengar :)

my brothers car Pictures, Images and Photos
Bilden har jag hämtat från photobucket, den är inte min

Utmanad

blev utmanad av enbart-Emma och detta är reglerna: 
1 Öppna mappen "mina bilder" 
2 Öppna den sjätte mappen i mappen "mina bilder" och välj därefter sjätte bilden i den mappen. 
4 Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
5 bjud in några stycken nya att vara med på utmaningen.
6 Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.Den här bilden är ganska ointressant tycker jag, det är en av de bilder som jag inte tyckt varit värda att posta eller skicka till Lotta (damen på bilden) ur den bunt av bilder som togs vid det tillfället. Bilden är oskarp och jag har inte ens bemödat mig att ställa den åt rätt håll. Den kommer nog ganska snart försvinna ur datorn. Jag funderade på att fuska och välja en roligare bild men det kändes inte rättvist.

och nu ska jag utmana någon.... utmaningarna kommer att ske helt slumpmässigt då jag inte har några som helst bloggvänner eller bloggar som jag läser regelbundet, förutom Emmas och det var ju hon som utmanade mig.

ByJoanna.blogg.se

Operation

Var på det sista tandläkarbesöket i syfte att ta bort mina visdomständer naaaajs. Så nu är jag lagom proppad med alvedon och alindrin för att slippa smärtan, för det gör ont, i synnerhet när lokalbedövningen släpper... 

Pappa följde med och höll mig i handen, eller snarare han gav mig glada tillrop och tog bilder på proceduren (på mitt initiativ, han är inte en sadist).  
  

Nu har jag tanden i en påse här hemma, den är fin.

Mammas nya pojkvän

Barberaren Björn, mer känd som Alexander skarsgård. Ja som ni förstår handlar detta om en dröm jag hade för någon timme sedan (vem föröker jag lura? för en halvtimme sedan max). Han klippte av mitt långa blonda hår och satte sig sedan ute på trappen och rökte pipa (nedre våningen av drömhuset var förstås farmors hus, övre våningen var en av mina många vindsutrymmen som kan varieras i oändlighet). Jag ville så gärna fråga honom när andra säsongen av trublood kommer börja visas men då hade jag redan vaknat.

Han var snygg i min dröm. Även om jag normalt inte är särskilt imponerad men å andra sidan så fyller han ju alla mina tonårskriterier på en "idealkille" lång, fit, blond och blå ögon och det viktigaste = snäll. han var ju snäll och klippte mitt hår, trots att jag var hopplös som sprang iväg flera gånger för att prova nya outfiter oc h hjälpa Kristin medatt nåla fast kläder i hennes behå för att hon skulle få till någon illussion om Gigantoboobs, själv så var jag faktiskt inte säker på vad min kostym skulle föreställa... Ji-ohn hjälpte till förstås. Gullungen.  

Trinny & Susannah

De brittiska damerna med klädreglerna. De är bra. De vill verkligen få kvinnor att känna sig vackra och bara genom att köpa kläder som passar.
   Har nyligen hittat deras hemsida http://www.trinnyandsusannah.com här finns det tips och tricks för alla kroppstyper. 

nä nu ska jag fortsätta lära mig knep

sorg?

Vad gör man när man hittar den första "riktiga" rynkan? Inte ska man bryta ihop för det? 
   Med riktig rynka menar jag en rynka mellan ögonbrynen, alltså inte som de charmiga skrattrynkorna man får vid ögat, de jag har där är inte ens en tredjedel så deprimerande som den som framträtt mitt i pannan... Funderar seriöst på Botox. 
   Nåväl nu är de bittra bevisen här, jag har fyllt tjugosex och är helt klart ingen ungdom längre, med rynka som bevis. 

Har alltid haft den dåliga vanan att granska mig noggrant i spegeln och har för all del inte alltid tyckt om det jag ser, men ansiktet har jag inte haft så många hang-ups på.. 
   Att mina bröst alltid hängt lite och att magen putar ut som den degklump den är har förvisso irriterat mig ofta. Men aldrig med samma hopplöshet som denna förargliga rynka. 
   Den enda gången som jag känt mig Så ful som jag kände mig idag efter den ödesdigra upptäckten är då jag satt naken i vardagsrummet  och den dåvarande idioten med uppriktighet sade att han inte tyckte om hur min kropp såg ut (att mina bröst var hängiga och att jag inte hade smal midja nog) och att om jag inte gått ner innan tidsfristen gått ut  skulle han själv betala min fettsugning (jag hade 53 veckor på mig).


Så för att sammanfatta det hela; inte den bästa dan idag. Men en sak som är trevligt som hänt är att mamma skämde bort mig lite efter att jag visat min första rynka för henne idag och köpte mig en trevlig skål från indiska

RSS 2.0