Sveg ftw?!?!?

Yes my dearies, jag är i Sveg. Min mamma jobbar som bekant i härjedalen och i torsdags fick jag ett spännande samtal från henne på sjukhuset. Hon har ramlat i en trappa här och brutit sin arm. Så som det goda dotter jag är så åker jag naturligtsvis upp hit med buss i 7 timmar och hjälper lilla mamma knyta skor och köra bil. idag har vi varit runt och kollat lite på de andra orterna runt omkring, ni kan ju bara föreställa er vad för spännande små orter det finns här.... en av de mer intressanta var ju byn där mamma kommer bo. Där spelade de in stora delar av filmen Jerusalem fick jag höra och byn är dessutom väldigt gammal några av husen har stått sedan 1700 talet.


På bussresan hörde jag en av de kanske sämsta roliga historierna någonsin och dessutom berättad på ett väldigt dåligt sätt. Det var en gång två smörgåsar som skulle gå genom öknen till smörgåskyrkan, den ena smörgåsen hade massa smör på sig och den andra hade ingenting alls. Den ena sade till den andra, "du kommer aldrig klara av att gå genom öknen utan smör, du kommer torka och dö", den andra svarade "fan heller klart jag klarar mig!" Så började smörgåsarna sin vandring genom öknen och mötte efter ett tag en annan smörgås.. "tjena killar vart är ni på väg?" "Jo vi ska till smörgåskyrkan" den nya smörgåsen tittar på smörgåsarna och ser att bara ene är insmörad. "ojoj behöver ni lite mer smör killar? eftersom solen steker dem tar de lite smör på sig (här börjar han berätta om hur kul det kommer bli, men jag säger istället hur mycket roligare det varit om smörgåsen hållt ut och inte smörat in sig) Sen går smörgåsarna vidare mot smörgåskyrkan, lite senare så möter de ännu en smörgås som också han ojar sig och erbjuder dem mer smör, vilket de naturligtsvis tar. Han pekar sedan ut åt vilket håll smörgåskyrkan ligger. Till slut (!) så kommer smörgåsarna fram till en smörgåspräst (?) som erbjuder dem (skrattar) sista smörjelsen (mer skratt, sedan visst heter det så? sista smörjelsen du vet som man får i kyrkan) och de trötta smörgåsarna följer med prästen in i ett rum och blir nu insmorda av smörgåsprästen. Prästen börjar smörja in hela smörgåsarna från topp till tå och både fram och bak, smörgåsarna undrar om det verkligen ska vara nödvändigt varpå smörgåsprästen svarar "ingen fara killar jag har gjort det häär massor av gånger, nu ska vi smörja lite mer otillgängliga ställen" smörgåsprästen har smörjt hela mackorna och säger "nu ska vi smörja insidan". Efter smörgåsprästen är klar så säger smörgåsarna tillvarandra, "såhär trodde jag inte att de gjorde här i smörgåskyrkan" smörgåsprästen ser då på dem och säger "Det här är inte smörgåskyrkan, det här är en gayklubb. (bada bom tisch)

och så är det med den saken. Nu blir det en smörgås och sen lite 30 års kalas hos någon jag inte känner.... jei

Inför rekryteringsmötet för Lidl torsdag kl 10, tror ni de hör av sig?

Hallå där!
 
Vill ni ha en tävlingsinriktad, slitvarg med låga löneanspråk så kan ni redan nu bläddra vidare. Jag är en glad och charmig tjej med mycket skinn på näsan och stor personlig integritet. Jag har ingen som helst vana av att arbeta inom livsmedel och är i första hand intresserad utav arbete i reception eller klädbutik.
 
Jag har i hört ganska mycket negativt om Lidl både som matkedja och som arbetsgivare. Vem kan glömma historien om mögelklumpen i apelsinjuicen 2004? Jag själv har endast handlat på Lidl en gång när jag skulle köpa billigt kött till min katt. Jag är uppfostrad av syndikalister och har en stark värdegrund som baserats på facklig kamp. Solidaritet och Rättvisa är två starka ledstjärnor för mig.
Det som jag faktiskt skulle kunna erbjuda är väl då att jag kan tala tyska även om mina kunskaper inte är purfärska. Jag har svenska som modersmål och talar och skriver engelska på en akademisk nivå tack vare studier på stockholms universitets lärarprogam inriktning engelska mot äldre åldrar.
 
Jag har tidigare jobbat inom detaljhandeln på Bygg-Ole Värmdö i sex år. Det roligaste inom butiksarbete är det sociala mötet med kunderna. Jag tycker också om pappersarbete och mina senaste anställningar har varit av kortare art och inom kundtjänst/försäljning min erfarenhet är att det inte finns problem som inte går att lösa.
 
Tidigare arbetsgivare har beskrivit mig som initiativrik, pålitlig och serviceinriktad. Jag är en person som gillar att jobba och oftast gör ett bra jobb. Jag är lättlärd och effektiv.
 
På min fritid håller jag på med fotografi, rollspel, konst och föreningsverksamhet. Jag är också väldigt mode, inredning och livsstilsintresserad.
 
Skulle ni mot förmodan ha fått upp ögonen för mig så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig för en intervju.
 
Tack för er tid. 

Var fjärde har sex trots att de har ont.

Ja flickor. Nu har vi gjort det igen, vi har vart dum mot oss själva. Vi är så bra på det. Läste en artikel om att unga tjejer lider av samlagssmärtor och har sex ändå. Då börjar man också läsa kommentarerna  som folk har lämnat och jag blir lite irriterad.

Det ligger nämligan väldigt mycket fokus på att tjejer inte vågar säga till sin partner eller att det finns en tanke om att killen inte skulle acceptera att avbryta ett samlag när tjejen har ont. Jag tror iofs att det finns flickor som har den här typen utav föreställning, alltså att han kommer inte tycka om mig om vi inte ligger med varandra. Men jag tror också att de tjejer som har ont vill ha sex ändå för att, de vill ha sex helt enkelt. Och man vet att det kan göra lite ont ibland, men man kanske hoppas på att det inte ska göra ont den här gången. Det kan ju också handla om att man känner närhet när man har sex och att själva penetreringen känns viktig för flickan i fråga. bara för att man inte njuter av sex, betyder det automatiskt att man tappar lusten?

Varför liggerdet så mycket fokus på den här bilden att unga tjejer inte vågar säga ifrån eller att killar ska ha sex till varje pris? Jag hoppas att den här schablonbilden inte stämmer och att det finns flickor som faktiskt kan säga nej det här känns inte bra fast hela grejen redan stoppats in eller hur långt det nu kan gå. Man kan alltid avbryta. Jag tror faktiskt att det är fler killar som kan acceptera att tjejen inte vill än som hellre gör illa henne för att få ligga.

Hur vet man då vad det är man har för nåt knas? här finns information om Vaginism och Vestabulit Som det pratades en hel del om för ett par år sedan. Jag är mest tacksam att jag inte lider av slidkramp.
Ja det var väl det jag har tänkt på kring detta

RSS 2.0