min dag

5.30, larmet går... jag snosar till 6.30 då kastar jag på mig nåt sätter på mig mascara svär medans jag letar efter busskortet och försöker hinna pressa ner frukost innan jag måste springa till tunnelbanan klockan 7.10
7.25 har jag missat mitt tåg och väntar på nästa medans jag tänker att det är kallt. 7.35 byter tåg på slussen 7.55 är jag framme. 8.01 är jag sen till jobbet och sätter igång datorn och låser upp min telefon. 9.30 är det fika. 11.30 är det lunch 14.30 är det fika och jag jublar åt att det är 2 timmar kvar efter den.
16.45 är jag förhoppningsvis inte fast i kundsamtal utan loggar ur min dator och tar på mig jackan.
16.55 väntar jag på tunnelbanan 17.20 byter jag på gamla stan 17.30 går jag och handlar creme fraiche på Ica ringen och 18.00 är jag hemma. 18.50 har jag gjort allt vad det nu är man gör och ställer mig och diskar. har jag tur lagar Joppe mat under tiden, annars gör jag det när jag har diskat klart 19.30 äter vi framför vardagsrumsvyn 21.10 duschar. 21.40 pillar mig i naveln. 22.00 går till sängs 22.30 tröttnar på att joppe snarkar, går upp och leker med datorn. 22.52 skriver detta. Sova i vardagsrummet kanske? jag hör hur han snarkar ända hit.

Vad är kärlek?

Kärlek är något flyktigt. Kärlek är något levande som man måste vårda och ge näring till. Kärlek blir inte mindre för att man delar den. Kärlek kan vara något väldigt privat. Kärlek är svårt och skoningslöst. Kärlek är ett beroende. Kärlek är en kemisk reaktion i hjärnan. Kärlek är lätt att bära. Kärlek är oändlig. Kärlek är stark. Kärlek är skört.


jag är sämst på att hantera kärlek.

Det här åt jag idag

Kl 12.24: 17 cm baguette med margarin och leverpastej.
Kl 16.25: två limpskivor med margarin och leverpastej.
Kl 20.19: våfflor med sylt, hallon, glass, och vispgrädde.

Dag 3 Mina föräldrar

Min mamma har lockigt hår och är syndikalist. Hon är döpt och konfirmerad två gånger och frälst lika många gånger. Folk säger att vi ser lika ut. Det gör mig ledsen. Hon är ganska klok på vissa grejer. Fast oftast gör hon mig bara arg.

Min Pappa är syndikalist. Han tror inte på gud men på öppna förhållanden och fri kärlek. Han har långt hår och vitt skägg och ser ut som jultomten. Extra mycket när han har röda jeans. Han har dille på att samla på grejer och vill man låna något har han garanterat den boken eller den prylen eller den filmen. Pappa talar aldrig om när han blir sjuk eller ormbiten.

Nyligt


dag 2 min första kärlek (68)

Min första kärlek heter Stefan Enetoft och var grannpojke till min dagmamma Barbro. Han är två år äldre än mig. Jag var tre och han var fem när jag var kär i honom. Jag ville hela tiden hålla honom i handen, men han tyckte att jag var jobbig.

Sen bytte jag dagmamma. Stefan bodde kvar i samma hus länge. Jag vet inte om hans föräldrar fortfarande bor kvar där. Stefan gick hela tiden i samma skola som jag, fast två årskurser över mig. Men då hade kärleken sedan läääänge svalnat.

Jag minns inte så mycket från den tiden men det finns en bild där vi blir fotograferade, jag och mina bröder, Stefan och hans bror, och ett annat barn som också gick hos dagmamman. Man ser att jag försöker ta tag i handen som Stefan håller bakom ryggen. Han ser besvärad ut.

Dag 1 (67) Om Mig

Att presentera sig själv är aldrig lätt. Särskilt inte när man har så mycket lättare att se sina egna brister än sina fördelar.

Jag är en sjukt omständlig och ombytlig person. Samma intressen ungefär en månad i stöten och sen växlar jag om lite grann. Just nu intresserar jag mig för fotografi(det intresse som aldrig kommer dö), lindy hop, virkning, stickning, och skönhet.

Skönhetsintresset har nog också alltid funnits även om jag inte alltid brytt mig så mycket om hur jag ser ut eller vad jag har på mig. Jag tror dessutom att jag överlag är snyggare nu än för några år sedan. Trots att jag börjar bli gammal! HUVVA!

Jag har en bugg i min blogg som jag inte får bukt med. Vet inte hur jag fått den men den får bloggen att se väldigt konstig ut i de flesta webbläsare.

Jag har för mycket att göra och för lite dagar i veckan att hinna göra det på. Det går ut över min sambo mest som ständigt känner sig förbisedd och bortprioriterad.

Jag tycker inte om att bli kallad för något annat än mitt namn. Min bästa vän heter Malla. Jag äter och flirtar för mycket. Jag tror inte på äktenskap. Jag är rädd för att binda mig. Jag stannar alltid för länge. Jag vill ha barn NU fast kanske ändå inte alls. Jag gillar bilar. Gamla bilar, lowriders och sånt, inte så förtjust i hot rods. Jag gillar sånt som är fult och roligt. Jag avskyr lakrits. Jag har två tatueringar och vill alltid skaffa fler men har aldrig råd. Jag är ledsen inombords men har inte listat ut varför. Jag är oftast glad och har väldigt roligt. Jag funderar över meningen med livet. Jag tror inte på gud, men anser mig kristen. Jag är feg och initiativlös men jag hakar gärna på nya grejer. Jag är både tjock och normal på samma gång. Fyra gånger har folk frågat om jag väntar barn och varje gång har jag inte gjort det. Jag är en uppmärksamhetshora och en spillevink, jag är dock väldigt grinig ibland.
Herregud, jag tror jag är en fjårtis!

Snor en lista från Carro (aka Line)


♥ Dag 1 – Om mig
♥ Dag 2 – Min första kärlek
♥ Dag 3 – Mina föräldrar
♥ Dag 4 – Det här åt jag i dag
♥ Dag 5 – Vad är kärlek?
♥ Dag 6 – Min dag
♥ Dag 7 – Min bästa vän
♥ Dag 8 – Ett ögonblick
♥ Dag 9 – Min tro
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
♥ Dag 11 – Mina syskon
♥ Dag 12 – I min handväska
♥ Dag 13 – Den här veckan
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
♥ Dag 15 – Mina drömmar
♥ Dag 16 – Min första kyss
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag
♥ Dag 20 – Den här månaden
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick
♥ Dag 22 – Det här upprör mig
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta
♥ Dag 25 – En första
♥ Dag 26 – Mina rädslor
♥ Dag 27 – Min favoritplats
♥ Dag 28 – Det här saknar jag
♥ Dag 29 – Mina ambitioner
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0