Clowns and Queens

Lägger upp lite bilder från Hootchy Kootchy Club från i lördags. De är sorterade efter inställning inte efter tidslinje.

Hennes top är grym
Jag har försökt vara nyttig men idag har varit segt. Jag äter för mycket, varför är jag hungrig hela tiden?

31

Det är så skönt att vara ärlig. Nu vet de viktigaste. Nu kan vi glömma och gå vidare.

30

Imorgon är sista dan på mitt kontrakt och jag har inte fått mitt nya ännu. Vet interiktigt vad det kommer innebära när jag ska in på kontoret på tisdag. Nåja.

idag var vi dessutom på husvisning. Sunkigt hus i brunn. Ska man skambuda kanske?

Full, arg och ledsen.

Why? Nobody knows.

29

Jag gav bort ett par adidasskor till anoppinsa. Just idag ångrar jag det eftersom jag har lämnat mina vanliga springskor på jobbet.

Nåja jag får trösta mig med en smoothie och ta ett par gamla Nikes istället.


Yoghurtsmoothie: Hallon, mango, morot, ananas och banan. Mixa häll i lite yoghurt. Drick.Skojsade till det idag och körde en morgonvägning. 65.2. Jippie!

28

Jag Vill verkligen ha kjolen. Sjukt snyggt!
fredagsmys, glass och läsk.  Och frukt.

27

Hur går det till när man kör på ett berg?  När man säger att man kört på något så får i alla jag känslan av att man kör in i något som är 1, rörligt, 2, mindre än bilen, eller som dyker upp plötsligt. 
Jag ser framför mig hur två personer sitter i en bil på väg till Norrtälje, det är frid och fröjd i bilen. Efter en skarp krök står plötsligt ett berg mitt i vägen. Passageraren ropar: akta ett berg! Föraren säger: vardå? Passageraren ropar: där! Föraren bromsar men halkan gör att de inte kan undvika kollisionen med berget. 
Nåja, ännu vet jag inte riktigt vad som hänt.
 
                                            

Idag har jag varit så trött och grinig att jag nästan gett upp på mig själv. Men dagen avslutades trevligt hemma hos farmor. Jag har dessutom roliga planer inför helgen så fredagspeppen kommer vara på topp imorgon. Synd bara att många är sjuka och lediga på jobbet så man kommer vara helt slutkörd efter kvällen. Jag tror att mitt jobb är ganska krävande och oförlåtande. Man blir helt enkelt utmattad av det. Ändå jobbar vi lite mindre än 40 timmars vecka.
Jag måste komma ihåg att begära ledigt för nu planerar vi en resa till Joppes kompis i Dubai. Det ska bli spännande.

För övrigt har det varigt en onyttig och slö dag. Men man måste ju återhämta sig någon gång. Ska sätta mig ner och göra en plan. Planerar jag min träning enligt F.I.T.T. Metoden så ska jag nog nå mina mål. Enda sättet att gå ner i vikt är ju trots allt; ät mindre, träna mer. Det låter inte så upphetsande.

26

När din Smoothie är för kall kan du moves den och få hallonsoppa istället, lukten av varma hallon är så sentimental för mig. Den får mig att tänka på när jag var liten och brukade koka hallonsylt med farmor. Sjukligt gott med egentligs hallonsylt! Själv har jag bara mixat hallon med juice och kört i micron när min gom frös ihjäl.

Idag har jag tränat dubbla träningspass, Twitch, företaget som förvaltar personalträningen hade föreläsning för oss i hälsa/ kondition i eftermiddags. Väldigt informativt. Fredrik Karlsson som höll föredraget var en väldigt bra föreläsare och jag tror att fler än jag blev lite inspirerade. Sen hade vi ett cirkelträningspass och det var det hela. Idag började även lindykursen och det var vansinnigt roligt. Nu måste jag duscha för jag är klibbig av svett.

66,2 kg. Räknade ut mitt BMI idag som låg på 24 och var normalt. Går jag ner till min idealvikt blir mitt BMI 21. Jag vet inte vad jag ska tycka. Smalare är inte lyckligare, men kanske hälsosammare.

Tjugofem av trehundrasextiofem

Dagen började bra med tidig uppstigning och 40 minuter träningspass, relativt lugnt men lagom för en otränad och snorig tjockis. Vi har ett gym på jobbet och det är alltid folk där oavsett om det är före eller efter arbetstid. Det positiva med gymmet är att det finns instruktörer och lite pass man kan gå på, tyvärr är de bästa passen under arbetstid, då kan jag inte gå på dem. Det är också smidigt att inte behöva ta en omväg för att komma dit, men när det aldrig finns lediga maskiner så känns det genast som ett friskvårdsbidrag och ett träningskort på Eriksdalsbadet mer lockande än hälsocenter.
Resten av dagen har jag varit konstant hungrig, det har blivit många mellanmål, bananer, nötmix och en smothie. Inget raffinerat socker dock, och det är ändå bra. Tror att det kan vara stressen på jobbet som gör det. Precis som igår jobbade jag över idag. Om jag fortsätter såhär kommer mitt flexkonto se väldigt snurrigt ut.

Eftersom jag inte är så glad över mina viktresultat får ni mina mått idag.
Arm: 29
Byst: 99
Midja: 78
Stuss: 92
Lår: 51
Vad: 34

24/2011

Haft en lång dag idag. jobbade över en timme bara för att försöka komma ikapp lite, det har varit sjuka mängder post idag så det behövdes verkligen.
Längtar tills onsdag, inte för att jag sa jobba över utan för att då börjar lindy kursen äntligen. Jag har längtat hela julen och nu är det äntligen dags23

Jello till frukost, och frukost till lunch. Vad jag ska äta till middag vet ingen ännu ^^
                          

Nu ska jag sortera tvätt och se till att det blir lite fint hemma. Rörigt hem = oharmonisk.

22

I morse var jag jättenyttig och åt gröt till frukost, så osexigt som det kan bli men det är grymt mättande.
På ett sätt var det nog onödigt för precis efter frukost bjöd jag ut bästa vännen på lunch och eftersom jag åt frukost 11:00 blev det lite sen lunch sedan. Det var en loj stämning på stan inte alls den reahets som brukar vara, men det kan ju bero på att rean håller på att gå mot sitt slut, skönt tyckte jag som fortfarande känner mig sänkt av hostan och snoret.
Den duktiga lunchen bestod av hamburgare och coleslaw (samma som till middagen men då en pannbiff) Jag åt inte brödet eller särkilt mycket av pommes friten så jag kände mig rätt nöjd man måste ju få unna sig lite när man betalat för det. Eftersom jag gjorde min egen coleslaw till middagen tänkte jag lägga upp en bild på den fina maten jag och Joppe fick.
Igår blev det ingen invägning för jag somnade klockan nio på kvällen, i skrivande stund väger jag 66.8 kilo vilket är en besvikelse men rom byggdes inte på en dag och jag har ju massa tung mat i magen nu. Det kommer att ge resultat så fort jag är frisk nog att träna mer.
.

20

Idag har jag ätit mycket nyttigt och i min nya oversize tröja känner jag mig både nyttig och lite snygg.

kjolen är också ny, Jag ser lite konstig ut för jag försöker ta bilden med tån
Att jag toppade salladen med två limpskivor var inte optimalt men det var lite för lite ost i salladen så jag blev inte mätt. Jag har inte haft invägning ikväll så ni får väl läsa det resultatet i min twitter lite senare ikväll. Humöret blev i alla fall eoner bättre efter lite mat, Joppe trodde nog att jag skulle döda honom när jag kom hem. Grinigaste tjejen i stan.
Jag är fortfarande snurrig i huvudet, och jag kommer nog aldrig få reda på vad det beror på, min gissning är snor i bihålorna.

Jag kämpar på ett å två och snart ska jag motionera på riktigt tror jag

Nr 19

Har haft ännu en bra dag. Sitter och käkar mandlar och tittar på Grand designs hos farmor. Man kanske skulle skaffa tv hemma. Men å andra sidan så blir det inte så mycket gjort när man har teve och vågat samliv är tråkigt nog redan som det är.
Det har varit en bra dag i övrigt med. Invägningen ikväll var bra, 65,1 kg. Det är 7,1 kg för mycket men bättre än igår.
Längtar tills förkylningshostan försvinner så man orkar motionera också. Nästa vecka börjar danskursen, jag är sjukt peppad!

Dag 18.

Artonde dagen på nya året och ännu inga jätteframsteg med minskandet av mitt midjeomfång. Men bra saker är att jag lyckats ge upp två av mina laster. Den ena lasten är pepsi max, den andra, ja ni vet. Sedan jag tillfrisknat från förkylningen har jag i vart fall avstått helt från det ena och delvis från det andra. Det är svårt att inte ha något gott att dricka men jag vill inte börja överkonsumera juice eller någon annan sockerfälla.
Jag håller dessutom på att minska portioner och sötintag. Att Jonas äntligen har hoppat på tåget är fantastiskt, nu måste bara jag rycka upp mig och inte äta så mycket potatis! Jag förbannar potatismosets lögnaktiga godhet!
Nåväl, ett steg i taget och meningslöst bloggande och twittrande ska få bukt med både konditionsbrister och fettceller! Heja ordets makt. Säger man något måste det ju bli sant? Attraktionslagen och allt det där. Nu är det dags att knoppa, natti!

Eriksdalsbadet

Det var så händelserikt att jag kände att en statusrad inte räckte till.
Dagens mest vågade; en tjej böjde sig framåt för att stretcha ryggen inne i bastun. Rumpan vänd mot glasfönstret som vätter ut mot duscharna. Fullmåne och lite till...
Dagens historiska referens; att vi fick köa nakna för att få en plats i duschen. Det kom som tur var inte gas.
Dagens ögongodis; tajta simkillar i speedos.... mmm man kan ju bli snuskgubbe för mindre ;)
Dagens mest otränade; jag själv. Herregud vad trött man kan bli av 300 meter. Vägen till strandform är lång.
Det var skönt att jag kom såpass tidigt som jag gjorde när jag var på väg därifrån så strömmade barnfamiljerna in.

RSS 2.0